dijous, 22 d’octubre del 2009

Per fi coneixem el Germán !!

Avui ens han visitat la Sandrita i el Germán!!! Hem aprofitat i hem quedat amb la MªCarmen, la Marta, la Silvia i la Dahna. Hem quedat a l'Illa Carlemany i el què només havia de ser un cafè (o una aigua) s'ha convertit en un sopar improvisat. Hem sopat bikinis i pizzas, mmmm.... El Ferran ha portat el seu tren i ha estat molt enfeinat tot el vespre, recollint-los de terra i tornar-los a posar sobre la taula, oi Marta? I la Dahna i el Germán s'han portat de conya!! Estan tots dos molt grans i espavilats, però.... encara no m'atrapen, jejeje... Li hem fet un regalet al Germán per donar-li la benvinguda a Andorra: un conjunt d'instruments musicals, pq els seus pares també "disfrutin" de la seva afició musical. Finalment hem marxat cap a casa i ens hem ficat al llit a quarts d'11 !!! I demà tinc actuació!!! Uff... no sé si tindré forces. Aiii... quina son.... zzzzzzzz.....
Ah! El papi també ha tingut sarau: el Bernat se'n va viure a Suïssa i avui li feien un sopar de comiat al Molí de Fanals. A veure a quina hora arriba ell. Quins troneres estem fets!!!

7 comentaris:

Luis ha dit...

Esclar, si el papa sen va de sopar de feina, vosaltres a fer-la patar amb les amigues de la mama.

Amb lo be que estarieu a casa ven calentonetes amb una taceta de xocolata desfesta i un parell de crosanets..... uuummmm sembla que sento la olor a xoco desfeta.

A veure si un dia m´en faig, que vagi be dema en la actuacio´.

monica ha dit...

Gràcies!!
Escolta: convida'ns el dia que facis la xocolata amb croissants, mmmmm.....

Maia ha dit...

anda que no divertys!!Martina que te pasa en la cara en todas las fotos que sales enfadada,ahhh ya os convidare al xocolate y crissants en cuando bajeys!!!!!!

iaia Montse ha dit...

Jo anaba a possar el mateix que la Maia, Martina a quí vols fulminar?

iaia Montse ha dit...

En quand a la "XOCO" ,a S.Cugat sempre estem a punt per fer-ne i manjar-ne. Aixó si, Avise- ho amb temps, no sigui que no n-hi "AIXI" per a totom

Luis ha dit...

Tmbe el podem pendre a Corbera country, sentats al costat de la llar de foc, encesa i entre mosegada i mosegada, sentirem al avi com explica batallites de quan era jove, o la mare ens explicara com eren els seus viatjes en autobus per tota Espanya, i sens fara de nit i us tindreu que quedar a sopar.

Estic pensan (que ja es algo ) millor una fondue de xocolata, amb pa torrar, fruita, bolleria,...

Sandra GC ha dit...

Hola Martina!!! Què bé que has ballat avui, ehhhh res de cansament després de la nit d'ahir jejeje
En Germán ja fa de les seves amb els instruments... aixxx ja vaig dir que on estaven les aspirines jejejeje
Doncs res, a veure si ens podem tornar a veure abans de marxar cap al bon temps... pq ufff, quin fred que teniu a aquest país!!!!

M'encanta!

M'encanta!
Sant Ponç (Corbera) (04/2013)
Powered By Blogger